31.6 C
Medemblik
11 augustus 2020 17:54
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkte dag met kleine kans op spatje neerslag

Medemblik – Het is nog even doorbijten, na vandaag komt de lente terug met veel zon en hogere temperaturen. Vandaag nog een grijze dag met veel bewolking en dankzij de vrij krachtige wind uit het oosten voelt het ook een stuk kouder aan dan de 9 graden die het gaat worden. Vanavond komen de eerste opklaringen en koelt het vannacht af tot zo’n 4 graden. 

Maandag is er veel zon maar nog steeds door de oostelijke wind ook schraal en fris met 9 graden. Na maandag gaan we weer een paar dagen ruim boven de 10 graden uitkomen met vooral op dinsdag van zonsopkomst tot zonsondergang een uitbundig schijnende zon. De temperatuur loopt op naar 12 misschien wel 13 graden. 

Woensdag ook nog hoge temperaturen en veel zon maar donderdag weer een stapje terug kwa temperatuur naar rond de 9 graden, een vrij normale temperatuur voor deze tijd van het jaar. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?