Medemblik Actueel.

Bedrijven Medemblik

Vervangen KPN kabel in Opperdoes

Opperdoes – De kabel van de KPN wordt vervangen in de Kerkebuurt in Opperdoes. Dit gebeurt onder de brug nabij huisnummer 4. Dit is ter voorbereiding van de sloop en vervanging van de brug in de Kerkebuurt.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden nemen ongeveer 2 weken in beslag. Deze starten op maandag 16 maart en duren tot vrijdag 27 maart. De brug is tijdens deze werkzaamheden voor al het verkeer gestremd, behalve voor fiets- en voetgangers.

Omleidingsroute

De omleidingsroute wordt aangegeven met borden.

Sloopwerkzaamheden

Eind mei begint het sloopwerk van de brug aan de Kerkebuurt. De definitieve data worden later gepubliceerd.

Meer informatie

Klancontact Centrum tel (0229) 85 60 00 of Info@medemblik.nl

Reageren via facebook