Medemblik Actueel.

Uitbreiden 30-km zone Dijkgraaf Grootweg, Andijk

Andijk – De 30 km-zone op de Dijkgraaf Grootweg in Andijk wordt uitgebreid. De uitgebreide inspraak over het plan is in 2014 geweest.

Wanneer starten de werkzaamheden?

Vanaf 20 maart worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd langs de Dijkgraaf Grootweg. De rijbaan wordt smaller en de langsparkeerhavens worden breder gemaakt. Gelijktijdig worden een trottoir en parkeerhavens voor de acht nieuwe woningen aangelegd.

In de week van 20 april – 24 april wordt het gehele kruispunt met de Generaal de Wetlaan – Industrieweg afgesloten voor al het verkeer. De zijwegen nabij dit kruispunt worden al vanaf 13 april afgesloten. De aannemer voert in de week van 20 – 24 april ook gelijktijdig werkzaamheden aan de Kleingouw uit, daarvoor worden twee kruispunten afgesloten voor al het verkeer.

Het project 30km-zone wordt voor een deel gefinancierd met een subsidie door de provincie Noord-Holland en het overige deel door de gemeente.

Meer informatie

In de rechterkolom van deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de werkzaamheden. Heeft u vragen? De heer Cees Vis is de gemeentelijke projectleider.  Neemt u contact op met het Klantcontact Centum tel (0229) 85 60 00 of info@medemblik.nl

Reageren via facebook