Update – Einde straatversieringswedstrijd Rondom Weekend?

Medemblik – De geruchtenmolen draait op volle toeren in Medemblik. En het laatste gerucht is dat na de voor velen zeer teleurstellende uitslag van de straatversierwedstrijd 2014 heeft Draverijvereniging Prins Hendrik nu besloten om dit jaar geen wedstrijd meer te houden. 

De uitslag van 2014 kwam voor velen als een complete verassing en bracht vooral op facebook een hoop negatieve reacties voort. Van ‘vriendjespolitiek’ tot ‘dit was vooraf al bekend dat zij zouden winnen’ werd er geschreven. 

De winnaar van 2014, de Oostersteeg en dan het gedeelte tussen de Wijdesteeg en Chirugijnsteeg werd als winnaar door de jury aangewezen en de reacties vanuit de zaal waren toen al niet mals. 

Update: Via facebook kregen wij te horen dat waarschijnlijk de organisatie achter het Rondom Weekend zelf een straatversieringswedstrijd gaat organiseren. Tijdens de eerste vergadering van de organisatie zal worden gesproken over een voortgang van deze wedstrijd tijdens het Rondom Weekend. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.