Dirk Kuyt Foundation sponsort G-Toernooi SEW

Nibbixwoud – Met grote trots weet handbalvereniging SEW te melden dat de Dirk Kuijt Foundation zich als sponsor aan het G-Toernooi heeft gebonden. 

Dit handbalevent zal plaatsvinden op zondag 22 maart a.s.. Naast hoofdsponsor Albert Heijn en beide subsponsors Piet Swart Vastgoed en Sport- en Welnesscenter De Bloesem is ook deze ondersteuning bijzonder welkom. 

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert sportevenementen voor mensen met een beperking. Sporten is voor hen niet zo vanzelfsprekend als voor de meesten van ons. Terwijl het natuurlijk net zo belangrijk is voor wat betreft gezondheid en het sociale aspect. De Dirk Kuijt Foundation doet er dan ook alles aan om sporten voor  deze mensen mogelijk te maken. En het mooie is dat met enige aanpassingen dat nog lukt ook. Waardoor ze gewoon kunnen meedoen en volop kunnen genieten van sport. Niet voor niets is hun motto: “Sport & Fun is for Everyone!”

Neem eens een kijkje op de Dirk Kuijt Foundation website, dan kunt u zien wat we allemaal doen. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.