3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 07:46
Medemblik Actueel.

De Woonschakel verbetert leefbaarheid De Trambaan Wijdenes

Regionieuws – Bewoners van De Trambaan in Wijdenes hebben in samenwerking met de gemeente en De Woonschakel ideeën aangedragen om de leefbaarheid in hun wijk te verbeteren.

De afgelopen maanden is onder meer de bestrating vernieuwd, zijn er reparaties verricht en zijn er speeltoestellen geplaatst. De werkzaamheden aan de bestrating zijn inmiddels afgerond. Er zijn diverse reparaties van oneffenheden verricht. Boomspiegels zijn hersteld en er is een zogenoemde ‘punaise’ aangebracht bij het nieuwe speelterrein, als snelheid remmende maatregel. Verder is er 1 extra parkeerplaats gerealiseerd.

Op gemeentegrond zijn speeltoestellen geplaatst en er is kunstgras aangebracht. Er is opdracht gegeven om een rij 40×60 tegels rond het kunstgrasveld aan te brengen, om vervuiling van het kunstgras te voorkomen. Aan beide zijden van het speelterrein is een hekwerk aangebracht.

De Gemeente Drechterland en De Woonschakel kijken terug op een geslaagd project. Zij bedanken bij deze alle bewoners die, op welke wijze dan ook, een bijdrage hebben geleverd aan dit project.

Oude sitiuatie
Wijdenes2
Nieuwe situatie

 

Reageren via facebook