Uit eten met WonenPlus/ De Wering in de Torenschouw Opperdoes

Opperdoes – Ook in 2015 kunt u iedere vierde dinsdag van de maand weer  gezellig komen eten in de Torenschouw te Opperdoes. Zestigplussers,  alleenstaanden   zijn   dinsdag 24 maart van harte welkom tijdens het sociaal eetcafé in het Dorpshuis de Torenschouw te Opperdoes. 

Jos Klaver  chefkok van de Torenschouw heeft dan een heerlijk  diner voor u klaar staan.

  • Beenham uit de oven met Honing-mosterd-jus
  • Voorjaarsgroente en aardappelkroketjes
  • Petit Grand Dessert

Dit alles voor de prijs van € 9.75 euro p.p.

De zaal is om 17.00 uur open, er is dan gelegenheid voor een drankje (op eigen rekening) en om 17.30 uur kunt u aan tafel. U kunt zich opgeven via Wonen/Plus Medemblik tel: 0227-540383 (U kunt ook inspreken op de voicemail ) Wanneer u belt om u op te geven kunt u aangeven of u vervoer nodig heeft.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.