Weerbericht Medemblik – zeer zonnige vanaf morgen meer bewolking en stuk frisser

12032015

Medemblik – Vandaag wordt een zonovergoten dag. Vanaf de eerste krieken van de dag tot aan zonsondergang zal de zon volop schijnen. De middagtemperatuur loopt op tot een graad of 10 bij een vrij krachtige wind uit het oosten. Vannacht daalt de temperatuur naar net even boven het vriespunt. 

Vrijdag krijgen wij te maken met een weersverandering, vanuit het oosten komt er meer en meer bewolking onze kant op en zal de zon regelmatig verdwijnen achter de wolken. Het blijft wel droog. De temperatuur gaat ook fors onderuit, met maximaal 6 graden is het een stuk frisser dan de laatste paar dagen. 

Het weeken verloopt bewolkt, wel droog en met 6 graden op zaterdag en 8 graden op de zondag is het even weer wennen dat het nog maar het begin van de lente is. Vanaf maandag komt de zon weer terug en wordt het ook weer een stuk warmer met 11 tot 12 graden overdag. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.