Medemblik Actueel.

Reeën excursie 14 maart 2015

Ree_20150314_JohanvanderVegt
Foto: Johan van der Vegt

Regionieuws – Natuurvereniging Wierhaven krijgt vaak de vraag: “Zitten er echt Reeën in het bos? We zien ze namelijk nooit!”. Tijdens deze excursie bezoeken we te voet een aantal locaties waar ze zich met enige regelmatig overdag laten zien. Een unieke kans om zo dicht bij huis misschien eens Reeën waar te nemen.

Tijdens de excursie maken we een wandeling waarbij we uiteraard ook letten op overige zaken zoals Lepelaars, Buizerds en misschien treffen we wel een Klapekster of een Roodborsttapuit. Tijdens deze 2 uur durend wandeling wordt u vanalles verteld over de ontwikkeling van het gebied en wat daar allemaal wordt waargenomen. Met wat geluk horen we zelfs de eerste Tjiftjaf van dit voorjaar wel zingen!

We verzamelen op zaterdag 14 maart om 08:30 uur op de parkeerplaats Robbenoordbos aan de Sluitgatweg te Wieringerwerf. De kosten bedragen €5,-. Leden van Natuurvereniging Wierhaven betalen €2,50.

Aanmelden kan door het versturen van een e-mail naar educatie@wierhaven.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Reageren via facebook