Medemblik Actueel.

Politiek

Provinciale Verkiezingen – Ook de VVD icoon Andrea van Langen laat van zich horen

Medemblik – Op woensdag 18 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. De provincie besluit over veel belangrijke zaken zoals wegen, openbaar vervoer, ruimtelijke ordening maar ook bijvoorbeeld landbouw.

Ook nummer 14

Ik heb net als Johan Cruijff nummer 14 en daar maak ik gebruik van met mijn campagneslogan: Andrea wil voor u scoren op 14. Een gevleugelde Cruijff-uitspraak is: als je wilt scoren moet je een doel hebben. Nou, aan doelen geen gebrek! Ik wil ruimte bieden aan inwoners en ondernemers door het schrappen van overbodige regels, zoals ik dat ook doe in de gemeenteraad van Medemblik. Als directeur van een welzijnsstichting én zelfstandig ondernemer weet ik dat de VVD een partij is die ruimte geeft aan de initiatieven van mensen zelf. Zit inwoners en ondernemers als overheid niet in de weg!

Bruggen slaan

Daarnaast wil ik een brug slaan tussen de stad en platteland: West-Friesland houdt niet op voorbij Alkmaar! Het is belangrijk dat ze in Haarlem zien dat dit gebied geen openluchtmuseum is met een vergrijzende bevolking. Met vraaggericht bouwen en investeren in de aantrekkelijkheid van ons gebied voor de jeugd valt nog een wereld te winnen, bijvoorbeeld door hoger agrarisch onderwijs aan te bieden. Ook verbetering van de bereikbaarheid Hoorn-Amsterdam biedt kansen voor ons gebied. Er is hier niet alleen natuur en recreatie, maar ook een agrarisch productiegebied met SeedValley en een enorm areaal bloembollen en vollegrondsgroente. Provinciale initiatieven zoals het verbod op de plezierjacht in stiltegebieden kunnen grote economische gevolgen hebben voor ons gebied. Zo is de overlast van ganzen een groot probleem en dat wil ik aanpakken, met alle mogelijke middelen!

Kies Westfries: stem 18 maart VVD lijst 1 nummer 14: Andrea van Langen.

Reageren via facebook