OBS de Meridiaan deed MirandaMania 2015

MirandaMania 2015 groep 8 obs de Meridiaan
MirandaMania 2015 groep 8 obs de Meridiaan

Medemblik – Afgelopen vrijdag werd door de scholieren van de lagere scholen en van de Dijk in Medemblik gefietst tijdens MirandaMania 2015. Wij vroegen 2 scholieren van OBS de Meridiaan om in hun eigen woorden een verhaaltje hierover te schrijven. Nikki en Lisa wilden dit graag doen en hieronder kunt u hun verhaaltje lezen. 

Groep 8 van obs de Meridiaan heeft afgelopen vrijdag meegedaan aan de spinningmarathon. Het was heel zwaar voor sommige kinderen, want die hadden het nog nooit gedaan. We gingen 3 kwartier spinnen met een snel tempo. We hebben in onze klas bijna € 200,- gesponsord; de opbrengst gaat naar MirandaMania en er gaat een deel naar neuroblastoomkanker .De  leerkrachten deden ook goed mee: juf Ellen, meester Bert(directeur),juf Anita  ,meester Michel en ook natuurlijk 20 kinderen uit groep 8.Het was heel zwaar we moesten net doen alsof we bergen opklommen en staand fietsen met 1 hand alsof je aan het joggen was. Poe wat was dat zwaar, maar het was de  moeite waard voor al die zieke mensen of kinderen. We hopen dat er heel veel medicijnen van worden gemaakt ,want we willen niet meer mensen met deze rot ziektes.

 Groetjes: Nikki en Lisa

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.