15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 23:16
Medemblik Actueel.

Piet Mosch voor GemeenteBelangen naar de Provincie

Medemblik – Op dit moment stemt 30% van de kiezers bij de gemeenteraadsverkiezingen op een lokale partij. Einde 2014 is voor de provinciale verkiezingen de lokalenpartij “Hart voor Holland” opgericht. Lijsttrekker bij “Hart voor Holland” is Léonie Sazias, nu reeds vele jaren gemeenteraadslid in Hilversum. Velen kennen Léonie nog als voormalig tv-presentatrice.

Raadslid Piet Mosch ( GemeenteBelangen Medemblik) is 10e op de lijst. Voorkeurstemmen?

3 Voltreffers om voor te gaan:

  • Geen windmolens rond onze kernen,
  • De voorzieningen in de kleine kernen zijn belangrijk,
  • Benut de kennis en ideeën van de bevolking vooraf bij de plannen.

Voor verdere informatie over het lokaalgerichte verkiezingsprogramma en een presentatie van de kandidaten ….zie: www.hartvoorholland.nl. Hoe u woont, werkt en leeft staat centraal. Werkelijk opkomen voor de lokale belangen. Belangrijk is dat “de lokalen” een informatieloket en een invloed krijgen bij de provincie.

Mag “Hart voor Holland” , en dus Léonie Sazias of Piet Mosch (10e), rekenen op uw stem ?

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?