14.7 C
Medemblik
4 juli 2020 08:58
Medemblik Actueel.

Pop-up Store stroomt vol met giften voor Madelief Boon (Video)

Medemblik – De mensen komen af en aan om kleding, speelgoed en knuffels te brengen voor de Pop-up Store voor Madelief Boon.

Van regioverslaggever Maarten Trompert

De winkel aan de Oosterhaven 3 in Medemblik gaat 14 en 15 maart open. “Je wordt er stil van, als je ziet wat voor giften er allemaal binnen komen”, zegt Karin Ippel, één van de drie initiatiefneemsters van de tijdelijke winkel. Hoeveel geld het gaat opleveren weten ze nog niet. Maar er is veel geld nodig als Madelief naar de VS moet voor de behandeling.

Ook in MC de Ruiter vandaag veel aandacht voor Madelief en de andere peuter uit Medemblik met kanker, Nathaniël. Het evenement Miranda Mania om geld op te halen voor de strijd tegen kanker, staat volledig in het teken van de twee zieke kinderen. En zelfs op Wieringen, in Hippolytushoef is er vanavond een bingo, waarvan de opbrengst naar Madelief gaat. Op 28 maart staat er nog zo’n bingo op het programma in café Rumours in Medemblik. 

Reageren via facebook