Diner met Roelof Luinge in de Torenschouw Opperdoes

Roelof Luinge

Opperdoes – Op zaterdag 28 maart aanstaande organiseert De Torenschouw een unieke avond voor de West-Friese voetballiefhebber met een Bourgondische inslag. Op deze avond komt Roelof Luinge naar De Torenschouw in Opperdoes. Hij zal tijdens ons culinair diner mooie verhalen en anekdotes vertellen uit zijn lange carrière als arbiter in het Nederlands betaalt voetbal. Een mooie gelegenheid om hierbij aan te schuiven. Misschien ook een leuk idee om kado te doen! 

Een korte omschrijving van de man: Luinge was in Nederland actief in de eredivisie en eerste divisie. Hij heeft ruim 600 wedstrijden in het betaald voetbal gefloten. Daarmee is hij de meest ervaren arbiter in het Nederlandse betaald voetbal. De inmiddels ook gestopte scheidsrechter Jan Keizer volgt op ruime afstand met 505 duels in de proftak. Luinge werd uitgeroepen tot beste scheidsrechter van het seizoen 2005/2006.

Deze avond begint om 18.30 uur, wij serveren een 4-gangen culinair menu met een live cooking hoofdgerecht van Irish Agnus biefstuk. Voor en na het hoofdgerecht maakt Roelof Luinge zijn opwachting. De kosten voor deze avond bedragen euro 29,50 p.p. exclusief drankjes. U kunt telefonisch of per mail reserveren, u ontvangt dan de reserveringsdetails. Sportieve en culinaire groet! Jos Klaver.

Voor informatie kunt u bellen naar: 0227-542250 of mailen naar: info@torenschouw.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.