16.3 C
Medemblik
24 september 2020 16:36
Medemblik Actueel.

Monique Ravenstijn (Jumbo Zwaagdijk) beste supermarktondernemer NH

Supermarktondernemer Monique Ravenstijn met de intern wedstrijd ‘Gouden Jumbo’
Supermarktondernemer Monique Ravenstijn met de intern wedstrijd ‘Gouden Jumbo’

WOERDEN – Eind februari zijn in Woerden de ZO2Z Awards bekendgemaakt. Deze awards zijn een initiatief van brancheorganisatie Het Vakcentrum. De verkiezing stelt het ondernemerschap centraal en maken zelfstandige ondernemers onderling uit wie de beste supermarktondernemer van Nederland is.

Selectie

De deelnemende supermarktondernemers werden door Panteia beoordeeld op ondernemerschap, marketing, vernieuwing, bedrijfseconomisch rendement en sociaal-maatschappelijke betrokkenheid aldus levensmiddelenkrant.nl. Ook op welke wijze de ondernemer leiding geeft, inspeelt op de concurrentie, hoe hij omgaat met nieuwe trends en inzichten en hoe hij een bijdrage levert aan maatschappelijke projecten werd onderzocht, schrijft Westfriesland in Bedrijf

Noord Holland

Voor de provincie Noord Holland is Monique Ravenstijn namens Jumbo bij Winkelhart Klaverweide in Zwaagdijk-Oost de winnaar geworden. Naast deze vestiging is zij ook actief met twee vestigingen op Texel. Ravenstijn is zeer content met deze titel: “Deze titel mag ik de komende twee jaar dragen en ik ding nu mee naar de landelijke titel. Als ik deze win dan ben ik de eerste vrouw…haha.” Als onderdeel van de prijs mag zij een kop koffie drinken met de commissaris van de koning en tijdens dat gesprek haar visie op het ondernemerschap delen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?