Internet centraal bij Hyperion

kind op internetBenningbroek – Op donderdagavond 19 maart organiseert de stichting Hyperion in het Witte Kerkje van Benningbroek een bijeenkomst over internet. Is internet een zegen of een plaag? In ieder geval is het niet meer weg te denken uit onze maatschappij en brengt het meer mogelijkheden dan ooit is voorspeld. Daarnaast beïnvloedt internet ons persoonlijk leven ingrijpend zonder dat we dat altijd beseffen. 

Twee sprekers deze avond. Simon Drijver (1981) uit Sijbekarspel, webdeveloper bij NewsMedia (uitgever van o.a. Dumpert en GeenStijl), zal het ontstaan van het huidige internet toelichten. Daarnaast geeft hij voorbeelden van de vele mogelijkheden en toepassingen van dit medium. Andijker Niels Gerrits (1984), Geografisch Informatie Specialist bij ingenieursbedrijf Grontmij, vertelt hoe belangrijk internet voor hem is, zowel voor zijn werk als in zijn privéleven. 

Er is daarnaast veel ruimte voor discussie. Ook kunnen de aanwezigen deel te nemen aan een test waarbij men zich kan positioneren en een vergelijking trekken met andere bezoekers wat betreft internetgebruik. Jongeren worden speciaal uitgenodigd want hun ervaringen gaan verder dan die van de wat oudere generatie.

De avonden van Hyperion beginnen om 20.00 uur en zijn om 22.00 uur afgelopen. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Het adres van de kerk is: Kerkelaan 10, 1654 JP Benningbroek 

Meer informatie: stichtinghyperion.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.