Bewonersavond Duurzaam Veilig Oosteinderweg – Dorpsstraat Wognum/Nibbixwoud

Wognum|Nibbixwoud – De gemeente Medemblik wil voor de Oosteinderweg en een deel van de Dorpstraat in Wognum/Nibbixwoud een herinrichtingplan gaan maken. Het betreft het deel vanaf de Spoorstraat tot de Weidelaan. Bewoners en belangstellenden worden uitgenodigd om op 11 maart mee te komen denken over een betere en veiliger inrichting. 

De gemeente wil graag dat automobilisten op dit traject minder snel gaan rijden en veel meer rekening gaan houden met de overige weggebruikers. Tevens gaat de gemeente onderzoeken of de bomen langs deze wegen nog in goede staat zijn, en wordt er onderhoud gepleegd aan de weg. 

Twee inspraakavonden

U kunt meepraten over een betere en veiliger inrichting van deze twee wegvakken. De gemeente Medemblik wil samen met u de knelpunten, wensen en mogelijke oplossingen in beeld krijgen. Om uw mening te horen, daarom organiseert de gemeente Medemblik twee bijeenkomsten. De eerste is op woensdag 11 maart. Aan de hand hiervan maakt de gemeente Medemblik een schetsontwerp. Op de tweede inspraakavond wordt dit schetsontwerp gepubliceerd. De tweede inspraakavond wordt later bekend gemaakt door de gemeente Medemblik. 

Wanneer:

woensdag 11 maart 2015

Hoe laat:

20:00 uur tot ca 22.00 uur.

Waar:

gemeentehuis (gebouw Midden), Dick Ketlaan 20, 1687 CD Wognum.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.