Medemblik Actueel.

Algemeen

Shoppen voor het goede doel op 14 en 15 maart Medemblik

[adrotate group="2"]

Flyer Pop Up Store MadeliefMedemblik – Mooie artikelen kopen voor een extra goed gevoel. Volgend weekend kunt u van 10.00 tot 17.00 uur shoppen in de Pop Up Store Madelief aan de Oosterhaven 3. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Madelief Boon dat geldt inzamelt voor de behandeling van het ernstig zieke meisje.

Lekker struinen tussen nieuwe en tweedehands kinderkleding, speelgoed en allerlei leuke spullen voor uw kind en de kinderkamer. Op zoek naar de leukste koopjes die deze dag een extra goed gevoel geven. Daarnaast kunt u met uw gezin genieten van diverse activiteiten.

Actie voor Madelief

Wat doe je als je hoort dat Madelief Boon, een lief, klein 2-jarig meisje uit Medemblik neuroblastoom, een zeldzame vorm van kanker heeft? Dan kom je in actie! Tenminste: dat is wat Medemblik en omstreken sinds januari dit jaar doet. Madelief en haar gezin vechten, maar kunnen dit niet alleen en hebben hard hulp nodig. Inmiddels is er een stichting onder de naam ‘Stichting Madelief Boon’ opgericht.

Grootscheepse actie
Karin, Esther en Nieke, drie dames uit Medemblik willen graag wat voor dit gezin doen. In de hoop dat ze wat kunnen bijdragen zijn zij een grootscheepse actie begonnen. Na wat brainstormen en een leuk gesprek kregen zij toestemming van Michel Meijers om zijn pand (voorheen De goede Waterport) tijdelijk om te toveren in een Pop Up Store. Restaurant Het Wapen van Medemblik en McKili Catering uit Winkel stonden gelijk klaar met diverse spullen voor de inrichting van het pand en ideeën voor de invulling van het weekend zelf. Zo werd de Pop Up Store al snel een feit.

Gevoel van saamhorigheid
Via Facebook en diverse posters is er een oproep gedaan om speelgoed en kinderkleding te doneren. Deze artikelen worden verkocht in Pop Up Store Madelief. Karin: ‘We kregen meteen enorm veel positieve reacties. Je kunt goed merken dat het lot van Madelief echt leeft onder de mensen en dat er een groot gevoel van saamhorigheid ontstaan is. Zoveel mensen willen hun steentje bijdragen. We krijgen zelfs reacties uit andere provincies! Het is echt ontroerend om te zien dat zoveel mensen belangeloos hun nieuwe en tweedehands spullen schenken.’

Leuke activiteiten
Naast de grote hoeveelheid speelgoed, kinderkleding en accessoires die te koop zijn, worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Er zijn leuke workshops voor kinderen, een grote grabbelton en er kan zelfs een wens worden gedaan in een echte wensput. Hopelijk komen deze wensen ook uit! Verder zullen er leuke prijzen verloot worden en kunt u samen genieten van een hapje en een drankje!

Het team zet alles op alles om er een gezellig, leuk maar bovenal SUCCESVOL weekend van te maken en hoopt u dan ook te mogen verwelkomen in de Pop Up Store Madelief.

Reageren via facebook