11.8 C
Medemblik
25 september 2020 20:58
Medemblik Actueel.

Zonnebloem afd. Wervershoof/Onderdijk zet jubilarissen in het zonnetje

Op de foto vlnr. Jose Schouten, Gea van Beekveld en Velma Kolenberg
 
Bestuur Zonnebloem afdeling Wervershoof-Onderdijk.
Op de foto vlnr. Jose Schouten, Gea van Beekveld en Velma Kolenberg
 
Bestuur Zonnebloem afdeling Wervershoof-Onderdijk.

Wervershoof – Tijdens de jaarvergadering van “De Zonnebloem” op 9 februari werden drie vrijwilligers onderscheiden. Velma Kolenberg en Jose Schouten  kregen een zilveren insigne en een bos bloemen overhandigd van onze voorzitter Gea van Beekveld.

De overhandiging aan Willy Mol-Vriend vond bij haar thuis plaats. Alle drie zijn zij tien jaar lang vrijwilliger bij de plaatselijke afdeling Wervershoof-Onderdijk. Het bestuur wil hen bedanken voor hun inzet en aanwezigheid gedurende deze jaren.
 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?