PWF wil Veiligheidsregio op het matje roepen

Column Siem Zeilemaker - Vreemd gevoel voor humor.

Zij willen graag dat het college de Veiligheidsregio gaat uitnodigen om uitleg te geven over de gevolgen voor de gemeente Medemblik en zien ook het liefst dat de plaatselijke brandweerkorpsen hier ook bij aanwezig zijn. 

De Veiligheidsregio wil ondermeer bij een brand eerst een busje met 2 personen sturen en die moeten dan ter plaatse beslissen hoe er verder wordt opgeschaald, maar ook wordt het aantal brandweermensen in een bluswagen van 6 naar 4 teruggebracht en wordt er gesneden in het aantal blusvoertuigen.  

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.