Weerbericht Medemblik – zonnige start later regen

01032015

Medemblik – Vandaag beginnen wij  met vrij veel zon en lenteachtige temperaturen. Vanmiddag loopt de temperatuur op naar 10 mogelijk zelfs 11 graden. Maar ook zal in de loop van de middag de boel gaan betrekken en aan het einde van de middag begin van de avond gaat het regenen. De wind is krachtig 5Bft. 

Dit weerbeeld houden wij ook de aankomende week, zon en regen wisselen elkaar af, mogelijk in de nacht naar dinsdag en dinsdagochtend valt er tijdelijk (natte) sneeuw. De middagtemperaturen schommelen rond de 7 graden bij een vrij krachtige tot krachtige wind uit het westen later noordwestelijk. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.