13.5 C
Medemblik
24 oktober 2020 02:35
Medemblik Actueel.

Er werd aan de deur gerammeld bij schaakvereniging de Pionier

Abbekerk – 8 man rammelde aan de poort van het nieuwe bonte paard met de hoop dat het vanavond wel zou lukken om een leuke partij op het bord te krijgen en dan ook nog te winnen. Deze donderdag de 26e februari 2015 gingen weer veel dromen in rook op en eigenlijk hoef ik u de uitslagen niet te melden want een ieder hield zich aan zijn plaats in het ondermaanse.

Desondanks ramde niemand zijn tegenstander met het schaakbord op zijn hoofd of wierp de stukken door de zaal. Wij durven onze schakers best af te vaardigen naar Rome en de fonteinen krijgen geen schrammetje. Die eventuele afvaardiging naar Rome wordt wel een probleem want we hebben twee leden die geheel opgaan in het werk, één zieke en nog een die zich niet geheel wel voelde. Door al dit malheur was er ook nog een lid uitgeloot.

De ranglijst staat vol interessante data, maar dat kunt u zelf veel beter beoordelen, zie daarom www.depionier.eu . Wel hebben we weer groots nieuws, het Anders dan Anders toernooi gaat definitief door! Maandag 6 april 2015 ofwel maandag 2e paasdag, inschrijving tot op de dag zelve met als voorlopige sluiting 12.00 uur.

We hebben slechts 70 plaatsen en er is ook plek voor de mindere schaker onder ons. De indeling geschiedt naar de Elo-rating. Aanmelding kan nu reeds op arnoldvelthuis@hotmail.com Het Anders dan Anders toernooi is een snelschaaktoernooi met wisselende tijden. Zie ook hiervoor onze website. We blijven de oproep herhalen, kom eens proefschaken. 

Meer informatie via vhgroeneveld@quicknet.nl

Reageren via facebook