Medemblik Actueel.

Ongevallen

Vier gewonden na frontale botsing N239 (video)

Foto: Theo Annes/Medemblik Actueel
Foto: Theo Annes/Medemblik Actueel

Regionieuws – Bij een aanrijding op de N239 tussen Medemblik en Nieuwe Niedorp zijn ter hoogte van de afslag Winkel een busje en een personenauto frontaal op elkaar gebotst, het busje na de aanrijding onder het talud terecht. In de personenauto bevonden zich 3 gewonden, de 4e bevond zich nog in het busje. Alle gewonden zijn met onbekend letsel per ambulance afgevoerd.

Er waren in totaal 5 ambulances ter plaatse om alles in goede banen te leiden. Er was even sprake van een beknelling maar dit bleek niet het geval.  De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval, mogelijk is de felle zon een oorzaak van het ongeval. 

Reageren via facebook