14.7 C
Medemblik
22 mei 2020 23:11
Medemblik Actueel.

Medemblikker Twan Berlijn op NK Sprint Junioren A

Foto: Schaatsfoto’s  Twan Berlijn
Foto: Schaatsfoto’s Twan Berlijn

Medemblik – Onze plaatsgenoot en talent op de schaats en skeelers Twan Berlijn zal aan de start verschijnen tijdens het NK Sprint voor junioren. In de categorie Junioren A zal hij het tegen de 20 beste Nederlanders op de 500 en 1000m moeten opnemen.

Twan die een minder goede start van het seizoen had heeft na veel trainingsuren weer een hoog niveau weten te bereiken. Ook mede door zijn overstap naar het team Loon salarissoftware heeft hij mede doorzijn inspanning zich nu geplaats voor NK Sprint.

Twee weken geleden stond hij al aan de start van de NK Pure Sprint over 100-300-en 500 meter, echter door lichte griep geveld bereikte hij daarbij een 13de   plaats overall.

Op 6 maart zal hij tevens starten in  Finale Holland Cup / pure Sprint Den Haag, waar ook Pim Schipper voor is uitgenodigd.

Reageren via facebook