Medemblik Actueel.

Evenementen

2é MirandaMania Lente festival staat eraan te komen

Cover_Facebook

Medemblik – 7 maart wat!!! Ja, dat is volgende week zaterdag al!!!! Dan vindt het tweede MirandaMania Lentefestival plaats in sporthal de Muiter Admiraliteidsweg 6a te Medemblik. Na de semi-hardrock editie van vorig jaar waar de oren nog van tuterren gaan we nu voor 100% gezelligheid en dansmuziek.

Met vier topbands en enkele solo artiesten die allemaal belangeloos en graag optreden om voor kinderen met neuroblastoomkanker, Madelief en Nathaniel uit Medemblik, geld in te zamelen. De presentatie is ook dit jaar weer in handen van het a-meezing duo Altijd Goed Jaap Swagerman en Martin de Jager, die behalve presenteren ook optreden deze avond. 

Pascal Redeker behoeft bijna geen introductie meer. Deze zanger, die al enige tijd aan de weg timmert, treed overal in het land op. Hij is huiszanger bij Bolle Jan. En kreeg onlangs landelijke bekendheid door het SBS6-programma bloed zweet en tranen. Hij wordt ook wel de zingende juxebox genoemd. Dit podiumbeest heeft in de halftime show opgetreden tijdens de toppers concerten.

Christa Kerdijk, ook al weer een bekende naam deze alround zangeres heeft 18 jaar in de band van haar vader de genaamd Telstars gezongen. Zij treed door het hele land op. Zij was ook te zien in bloed zweet en tranen. Haar laatste singel “1 tel in de tijd” is geschreven door niemand minder dan Peter Koelewijn is dan ook een juweeltje geworden.

Fleur Raateland, een jonge dame van 14 jaar, die mee deed aan een talentenjacht in de Klucht. Zij sleepte daar zo maar even de hoofdprijs weg. In een deelnemersveld van niet de minste artiesten.
Fleur staat gepland om 20:15. zorg dat je op tijd bent!!

De crew van P.S.L onder leiding van sound en light wizzard Pieter Ratten verzorgen het geluid, licht en podium. Zij hebben een licht en geluidshow geprogrammeerd, die deze avond twee keer gedraaid wordt.

Wij van de organisatie, geluid, alle muzikanten en artiesten gaan ons uiterste best doen om er voor jullie een onvergetelijke avond van te maken. Wil jij die ons ook bezorgen, zorg dan dat je binnen bent om 20:00 uur, want zeg nu zelf alle optredens verdienen publiek. De entree is, vraag niet hoe het kan, gratis. Je kunt en mag een donatie doen. Niks is verplicht, maar bedenk echt alle beetjes helpen en echt iedere euro gaat naar kinderen met neuroblastoomkanker.

Dus wat je geeft komt daar 100% terecht!! Het zal je als ouders, maar overkomen. Wat zul je dan blij zijn, dat er mensen zijn die je willen helpen. Het zal jouw kind maar zijn!!! Komt dus gezellig naar MC de Muiter in Medemblik voor een gezellige avond uit met goede muziek

Reageren via facebook