Medemblik Actueel.

Wielrennen

Trainingsomloop Vlietlanden

trainingsloop

Onderdijk – Ook in 2015 staat er weer een West-Friese trainingsomloop op het programma. Na een aantal zeer succesvolle edities keert de wedstrijd dit jaar wederom terug naar ‘de Vlietlanden’. Om het golfterrein in Onderdijk kunnen de renners op zondag 1 maart terecht op een 4,5 kilometer lang parcours.

De wedstrijd is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Stichting Wielervrienden Medemblik en de Stichting Enkhuizer Wielerstad. De honderd kilometer lange wedstrijd staat open voor alle categorieën vanaf de nieuwelingenleeftijd. Er wordt gestreden in een tweetal categorieën.

Elite, beloften, junioren, Amateurs en Sportklasse-renners starten exact om 11.00 uur. Direct daarna volgt het vertrek van de nieuwelingen aangevuld met alle damescategorieën. De inschrijving vindt plaats in de kantine van Golfbaan de Vlietlanden aan de Grutteweide in Onderdijk. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro.

Reageren via facebook