Fotowedstrijd ‘De Westfriese sport in beeld’

vrije foto fotowedstrijd      jeugd-ontmoeting

Maandelijks zal een vakjury een winnaar kiezen. Op het eind van het jaar zal er ook een algemeen winnaar bekend worden gemaakt tijdens het gala van de Westfriese Sportverkiezingen in Schouwburg Het Park. Het publiek zal in de laatste weken van 2015 ook haar stem uit kunnen brengen voor de ‘publieksprijs’.  Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd en woonplaats. Natuurlijk is er een reglement opgesteld over waar en wanneer de foto’s gemaakt dienen te zijn. Ook dat reglement staat op de website.

De vakjury bestaat uit een professioneel fotograaf, Marcel Rob, de adjunct hoofdredacteur vfan het Noordhollands Dagblad, Gerben van ’t Hek, en een jurylid van de Westfriese Sportverkiezingen, Ted van der Bruggen.  Deze laatste stelt: “De organisatie van de Westfriese Sportverkiezingen stelt een wisselprijs ter beschikking. De maker van de winnende foto ontvangt van zijn/haar foto  een grote afdruk.  Daarnaast zal het een eer zijn als je foto wordt geplaatst in het Dagblad voor West-Friesland en andere media. Dankzij de sympathieke ondersteuning van Nanterre Bouw, een bouwbedrijf uit Hoorn, is deze fotowedstrijd mogelijk geworden. De ingestuurde  foto’s laten zien hoe veel West-Friesland op sportief gebied te bieden heeft. Wij zullen de foto’s beoordelen of op schoonheid of op humor of originaliteit. Technische hoogstandjes zijn zeker niet noodzakelijk. Met de eerste reeds ingestuurde foto’s zijn wij dan ook al erg verguld!”

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.