20.9 C
Medemblik
26 mei 2020 17:47
Medemblik Actueel.

Uitslag prijsvraag Bowling en Partycentrum Medemblik.. we hebben een winnaar!!

bowlinggroot4

Medemblik – En we hebben een winnaar.. Nick Zonneveld van de Bowling en Partycentrum Medemblik heeft alle juiste antwoorden op een hoop gegooid en er 1 winnaar uitgehaald. Deze winnaar heeft een compleet verzorgt arrangement voor 2 personen gewonnen bij de Bowling en Partycentrum Medemblik.   

Het juiste antwoord was…1994 . velen dachten 1988 maar toen pachtte hij het van zijn vader, in 1994 nam Nicker de Bowling over en werd eigenaar.  Er zijn werkelijk waar ontzettend veel antwoorden via de email binnen gekomen. 

Maar wie gaat nu heerlijk een uurtje bowlen en daar na nog lekkerder uit eten?     De winnaar is..  *drumroffel* … 

Jolanda van de Heuvel. 

Van harte gefeliciteerd namens de hele redactie en heel veel plezier..  Nick Zonneveld mailt jou persoonlijk om alles verder af te handelen.. 

Reageren via facebook