Medemblik Actueel.

Voetbal

Bekerstunt FC Medemblik meisjes B1

Medemblik – In een heuse thriller is FC Medemblik er in geslaagd de volgende ronde in het bekertoernooi te bereiken. Het sterke De Blokkers MB1 werd met 5-4 verslagen.

In de wetenschap dat nooit eerder van De Blokkers werd gewonnen begon FC Medemblik sterk aan de wedstrijd. Na 8 minuten spelen stond er door doelpunten van Dehlya de Jager en Gabriella Stroet al 2-0 op het scorebord. De Blokkers herstelde zich goed en mede omdat Dehlya de Jager een strafschop miste was de ruststand 2-3.

De tweede helft werd een spektakel. Al snel was het Dehlya de Jager die voor 3-3 zorgde en toen deze zelfde Dehlya 5 minuten voor tijd de 4-3 binnen kopte leek de buit binnen. De Blokkers leek in de laatste minuut alsnog voor de beslissende strafschoppen te gaan toen het 4-4 werd maar diep in de blessuretijd was het weer Gabriella Stroet die prachtig voor 5-4 zorgde.

Reageren via facebook