Beker van Verdienste voor Willem Kuipers

Beker van Verdienste voor Willem Kuipers (Foto: Nancy Holderbeke)

Regionieuws – Beker van Verdienste 2015 voor Willem Kuipers uit Spanbroek. Willem was met zijn vrouw en dochter afgelopen zondag aanwezig op de gezellige (on)beperkte carnavalsmiddag van carnavalsvereniging De Deurdarsers in café De Linde in Opmeer, waar hij de beker kreeg uitgereikt.

De Beker van Verdienste wordt altijd uitgereikt aan iemand die zich verdienstelijk maakt voor de samenleving. Willem Kuipers zet zich al jaren in voor mensen met een beperking door het organiseren van een sportinstuif. Willem heeft niet alleen aandacht voor de deelnemers maar ook met hun ouders. Contact met de vele vrijwilligers om zo alles in goede banen te leiden is een van de vele kwaliteiten die  Willem heeft.

Het bestuur van carnavalsvereniging De Deurdarsers vinden dan ook dat Willem Kuipers dit jaar de Beker van Verdienste verdient.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.