Weerbericht Medemblik – zonnig,later vanmiddag (veel) regen

19022015

Medemblik – Ga er nog maar even van genieten vandaag, want vanaf eind van de middag/begin van de avond is het over met het mooie winterweer. Vanaf de Noordzee trekt een storing ons land binnen die voor (veel) regen gaat zorgen. De middagtemperatuur is met 8 graden boven normaal voor de tijd van het jaar. In de nacht naar vrijdag regent het vrijwel de gehele tijd. 

Ook vrijdag valt er veel regen vooral aan het einde van de middag en in de avond kan het even stevig gaan regenen. Met 7 graden is het boven normaal warm. Zaterdag is er weer wat meer ruimte voor de zon maar ook zal het van tijd tot tijd gaan regenen. Zondag is het overdag droog maar begint het in de avond weer te plensen van het water. 

De nieuwe week is wisselvallig, regen en zon wisselen elkaar . 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.