Westfriesgasthuis financieel gezond blijkt uit onderzoek BDO

Westfriesgasthuis

Het Westfriesgasthuis krijgt van de onderzoekers een 7 waardoor het op plaats 47 van de 74 onderzochte ziekenhuizen komt te staan, in 2012 kreeg het ziekenhuis nog een klein zesje. Het slechte ziekenhuis kwa financiële huishouding staat in Den Helder. Het Gemini kreeg een 1.5 van de onderzoekers en staat daarmee stijf op plaats 74 van de 74 onderzochte ziekenhuizen. Daarmee presteren ze nog slechter dan in 2012 toen ze nog een twee kregen. 

Afgelopen maandag werd in Hoorn nog de overdracht getekend van het nieuwe gedeelte waardoor het Westfriesgasthuis nog beter de patiënten kan huisvesten. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.