20.8 C
Medemblik
4 augustus 2020 19:14
Medemblik Actueel.

Nieuwbouw Westfriesgasthuis opgeleverd.

1
De overdracht wordt officieel bekrachtigd.

Regionieuws – Op maandag 16 februari heeft aannemer De Nijs de nieuwbouw van het ziekenhuis officieel opgeleverd en overgedragen aan het Westfriesgasthuis. Met zijn eenpersoonskamers, ruime poliklinieken en andere duurzame faciliteiten voldoet de nieuwbouw aan de (comfort) eisen van patiënten nu, maar ook in de toekomstige tijd.

Hugo Keuzenkamp: “Dit prachtige nieuwe gebouw is een heel mooi resultaat van goede samenwerking. De nieuwbouw is gerealiseerd binnen de geplande twee jaar (bouw)tijd én binnen budget, dat is niet altijd meer vanzelfsprekend.”

Puntjes op de i

Vanaf maart wordt nieuwbouw klaar gemaakt voor gebruik. “Onze medewerkers gaan aan de slag met het inrichten van de ruimtes,” vertelt Keuzenkamp. “Apparatuur wordt aangesloten, meubels worden geplaatst en de laatste puntjes worden op de i gezet. Rond april/mei dit jaar willen we er helemaal klaar voor zijn om de zorgafdelingen te verhuizen en er daadwerkelijk patiënten te gaan behandelen.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?