15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 16:25
Medemblik Actueel.

Andijker Sjors Dekker sprint naar derde plaats Kampioenschap van Waarland

 Foto: Tessa Neefjes.
Foto: Tessa Neefjes.

Regionieuws – Australiër (voorheen Venhuizer) Peter Koning sloeg gisteren zijn slag in het Kampioenschap van Waterland. Hij soleerde op het parcours van Ulysses naar harde winst. Met Roompot-spurter Groenewegen ging ook de 2e plaats in de voorbereidingskoers naar een prof. Andijker Sjors Dekker nestelde zich keurig achter het profgeweld op plaats drie.

Zijn West-Frisia clubgenote Tessa Neefjes greep de winst bij de dames. Achter de jonge Wervershoofse volgde de Bovenkarspelse Nina Buijsman op plaats twee. 

Ook in 2015 staat een West-Friese trainingsomloop klaar in De Vlietlanden in Onderdijk. Daar kunnen de renners op zondag 1 maart terecht op een 4,5 kilometer lang parcours. De 100 km. lange wedstrijd staat open voor elke categorie vanaf de nieuwelingenleeftijd in 2 categorieën. Elite, beloften, junioren, amateurs en sportklasse starten om 11.00 uur. Dan starten de nieuwelingen en alle damescategorieën. Inschrijven à € 5,- in de kantine van Golfbaan De Vlietlanden aan de Grutteweide in Onderdijk

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?