Medemblik Actueel.

Budoschool Takken/Shi-Sen-Do meet krachten tijdens open Vlaamse kampioenschappen

10172662_10202887863814429_830412546509863354_nOpperdoes – Afgelopen weekend HEEFT DE Budoschool Takken/Shi-Sen-Do uit Opperdoes de eerste stappen gezet in het internationale krachtenveld. Bij het open Vlaamse Kampioenschap, die dit weekend is georganiseerd, zijn de volgende duo’s in actie gekomen met de volgende resultaten;

  • Eady Roelandschap & Job Weel: 3e plaats in de mix-talenten poule
  • Anna Bakker & Sophie Wilbrink: 4e plaats bij dames junioren/senioren
  • Nienke Pronk & Romée Paardekooper: 5e plaats bij dames junioren/senioren
  • Fenno Uijldert & Liv Beezemer: 4e plaats bij senioren/mix

Bij het Open Vlaamse Kampioenschap zijn punten te verdienen voor EK-kwalificatie. Naast het opdoen van de nodige internationale ervaring is er opnieuw progressie geboekt t.o.v. de concurrentie.

Alle 8 bovengenoemde jiu jitsuka’s trainen ook meer in de kernploeg van de Judo Bond Nederland en zij lieten dit weekend zien waarom zij ook op het hoogste niveau meetrainen.

In aanloop naar de komende kwalificatie wedstrijden en het Nederlands Kampioenschap in april van dit jaar zal er op dinsdag 3 maart een extra en speciale training georganiseerd.

Op de eerste dinsdag van maart zullen niet minder dan de  WERELD KAMPIOENEN; RUBEN ASSMAN & MARNIX BUNNIK les komen geven.

  • Van 18.45 u. tot 20.00 u. krijgen al onze 22 wedstrijd duo’s les van deze toppers
  • En van 20.15 u. tot 21.30 u. verzorgen zij een speciale thematraining voor onze junioren en senioren

Deze thematraining is speciaal op deze datum gepland want het is de laatste voorbereiding voor het Open Noord-Hollandse Kampioenschap welk op 8 maart plaats zal gaan vinden.

Dit is de eerste keer dan wij onze volledige wedstrijdploeg gaan inzetten (> 20 duo’s)  en hiermee is de Budoschool uit de gemeente Medemblik inmiddels één van de grootste Duo-Games scholen in Nederland geworden.

Reageren via facebook