Masterclass agrimarketing: trends & ontwikkelingen

Regionieuws – Wat is de toegevoegde waarde van uw product? Hoe sluit u aan op de trends en ontwikkelingen bij de consument en in de markt? Ontdek het maandagmiddag 2 maart aanstaande tijdens de masterclass “Agrimarketing: trends en ontwikkelingen”. Deze AgriTech Campus masterclass is specifiek bedoeld voor relaties uit de agri-food sector in Noord-Holland Noord.

Twee bevlogen specialisten vertellen u over de mogelijkheden die ontstaan door waarde toe te voegen aan uw product , de kansen en bedreigingen… Na de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken.

Locatie: Gemeentehuis Medemblik, Dick Ketlaan 21 Wognum
Datum: Maandag 2 maart 2014

Programma:

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie en thee.
  • 15.45 uur Welkom en inleiding door de heer Harry Nederpelt, wethouder gemeente Medemblik (portefeuille o.a. financiën en economische zaken).
  • 16.00 uur Samuel Levie, eigenaar van Food Cabinet en Brandt & Levie “Ieder product heeft zijn eigen verhaal”
  • 16.30 uur Fedde Jonker, commercieel directeur Vezet “Gezond eten en er goed van leven”
  • 17.00 uur Vragen en discussie
  • 17.30 uur Afsluitende netwerkborrel
  • 18.00 uur Einde

Aanmelden

Uw aanmelding kunt u sturen naar: e.steenhuis@greenportnhn.nl o.v.v. Masterclass ‘AgriMarketing’. U kunt zich aanmelden tot 25 februari 2015 . U ontvangt uw bevestiging en een deelnemerslijst rond 25 februari per mail.Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. 

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u terecht bij Martijn Grosmann, projectleider AgriTech Campus op telefoonnummer 06 – 54 95 13 13.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.