32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 17:48
Medemblik Actueel.

Rommelmarkt Harmonie Crescendo Medemblik

Medemblik – Op zaterdag 14 maart 2015 van 9.30 uur tot 12.00 uur houdt Harmonie Crescendo Medemblik een rommelmarkt in het St. Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Allerlei artikelen zullen hier dan van eigenaar wisselen.

Voor leuke prijsjes zijn er o.a. kleding, serviesgoed, speelgoed, cd’s, video’s, dvd’s, potten, pannen en meubeltjes te koop. Bent u ergens naar op zoek, dan moet u zeker even komen kijken op onze gezellige rommelmarkt.

De opbrengst gebruikt Harmonie Crescendo om nieuwe bladmuziek en instrumenten aan te kunnen schaffen. Kom dus kijken en kopen. Heeft u nog spullen die wij op de rommelmarkt kunnen verkopen, dan kunt u die vrijdag 13 maart tussen 16.00 en 18.00 uur in leveren in het St.Pieter.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?