31.6 C
Medemblik
11 augustus 2020 17:18
Medemblik Actueel.

Abovo Media winnaar Westfries Ondernemersgala

OndernemersgalaRegionieuws – Op donderdagavond 12 februari jl. ontving de directie van Abovo Media de 24e Westfriesland Méér prijs uit handen van juryvoorzitter Jan Franx. Voormalig Runner Up prijs winnaar Abovo werd door de jury geprezen voor de aanhoudende groei in een markt die ten opzichte van de begintijd ingrijpend was veranderd. Volgens de jury weet Abovo Media ‘keer op keer de markt op zijn kop te zetten met innovatieve concepten. Zo blijkt het nieuwe platform Mediabookers dat het bedrijf in juni 2014 heeft gelanceerd nu al een gat in de markt te zijn.’

Winnaar van de WBG Runner Up prijs werd M2 Printing uit Enkhuizen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grootformaat print. M2 Printing is preferred supplier voor het printwerk van alle festivals van ID & T en Q-Dance , wereldleiders in de evenementenbranche. In haar rapport prijst de jury de innovatieve wijze van presenteren waarmee M2 Printing zich binnen een traditionele markt weet te onderscheiden.

Uit handen van Arjan Smit, directeur bedrijven Rabobank West-Friesland ontving het bestuur de  Publieksprijs. Stichting Leergeld West-Friesland richt zich op schoolkinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Zij biedt kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Een onafhankelijke jury had drie organisaties geselecteerd uit de inzendingen. De andere genomineerden waren Stichting Nadine Foundation en Stichting Hulpverlenersrespect.

Gastvrouw Angela Groothuizen zorgde ervoor dat het Westfries Ondernemersgala als vanouds weer hét feest was voor heel ondernemend Westfriesland.

De volgende editie van het Westfries Ondernemersgala vindt plaats op donderdag 11 februari 2016.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?