RTV NH wil samen met lokale media op zoek naar Hete Hangijzers

Verslaggever Anne Kruijsen gaat weer opzoek naar Hete Hangijzers
Verslaggever Anne Kruijsen gaat weer opzoek naar Hete Hangijzers

Medemblik – In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart gaat RTV NH op zoek naar de Hete Hangijzers van Noord-Holland. 

Hete Hangijzers zijn kwesties waar Noord-Hollanders zich druk over maken. Zaken die zij graag op de politieke agenda willen van het provinciebestuur. RTV NH verzamelend deze Hete Hangijzers, de reporter van RTV NH brengt verslag uit en uiteindelijk dwingen wij de politiek een standpunt in te nemen over de Heetste Hangijzers van onze provincie.

Omdat het gaat om de Provinciale Statenverkiezingen is RTV NH op zoek naar Hete Hangijzers die betrekking hebben op de provincie. Denk bijvoorbeeld aan: windmolens in West-Friesland, de kernreactor in Petten, de aanleg van de Duinpolderweg, wel of geen industrieterrein Distriport Koggenland of een Tweede Zeesluis IJmuiden.

Stuur ons jouw Hete Hangijzers

Vanaf 16 februari aanstaande zal op www.rtvnh.nl/hetehangijzers iedereen de mogelijk hebben om hun Hete Hangijzer in te sturen. RTV NH verzameld alle inzendingen en plaatst deze online, uitgesplitst op regio.  Natuurlijk doet Medemblik Actueel voor de volle 100% mee met deze actie en roept dan ook iedereen met een Heet Hangijzer op om deze te sturen naar redactie@medemblikactueel.nl, samen met onze nieuwspartner RTV NH gaan wij hier dan dieper op in. 

De inwoners van de gemeente Medemblik hebben vanaf het moment dat wij zeer nauw samenwerken met RTV NH direct kunnen merken dat de samenwerking een zeer grote verbetering is geweest. Zo is oa. dankzij RTV NH en Medemblik Actueel de lucht geklaard rondom het trapveldje in Plan West, is er aandacht besteedt aan de verdronken katten in de havens van Medemblik maar ook de overige problemen in de gemeente Medemblik zoals de soap rondom de lagere school in Zwaagdijk-West brachten wij samen met RTV NH onder de aandacht en werd mede dankzij deze aandacht politiek opgelost. 

Daarom mail jouw Hete Hangijzer en wij gaan samen met RTV NH deze proberen op te lossen.. 

DOEN!!!!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.