Actie/benefiet loterij Stichting Willen en Doen

Kinderen in Transkei voor de creche gesponsord door de Oscar Romero scholengemeenschap in Hoorn

Hauwert – Op 22 februari houden wij, Stichting Willen en Doen, een actie/ benefiet trekking van de loterij die er momenteel gaande is in West Friesland.  De loten verkoop gaat goed, met dank aan al de vrijwilligers die zich daarvoor inzetten 🙂 Zo ook de donatie van prijzen. Er zijn mooie prijzen bij 🙂 Dit valt te volgen op de website van de stichting.

Zondagmiddag om 4 uur gaan de deuren open van het Dorpshuis  de Werf in Hauwert (Heemraad Witweg 1), en rond 6 uur zal worden aangevangen met de trekking die gedaan wordt door kinderen. We hebben daarvoor gekozen omdat de totale opbrengst voor kansarme kinderen is. 

Het doel is een kindercrèche voor 50 tot 70 kinderen te bouwen met moestuin in de Transkei, het thuisland van Nelson Mandela, waar wij al sinds 2007 actief zijn. Graag deel ik dit met jullie West Friezen, allen die ons de afgelopen 7 jaar hebben gesteund. Zonder jullie allemaal had ik deze klus nooit kunnen klaren. Samen sterk staan, samen delen en samen Willen en Doen 🙂

De moestuin is gesponsord door de Sjef Commandeur Stichting. Grote dank daarvoor 🙂  We zijn dus samen goed op weg. 

Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website van Stichting Willen en Doen

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.