Vijftig grijstinten touw bij Fixet Medemblik (video-update)

MEDEMBLIK –  Doe-het-zelfwinkel Fixet in Medemblik heeft extra touw en tape in de winkel uitgestald. De winkel verwacht namelijk een toegenomen vraag vanwege de première van de film ‘Vijftig tinten grijs’.

De (soft) sm-film zou voor een run op touw en tape kunnen zorgen. In de film zit een scène waarin Christian Grey een doe-het-zelfzaak bezoekt en tape koopt, en dan niet met de bedoeling om huishoudelijke klusjes te verrichten.

“We hebben 6 kleuren en 25 meter op een rol”, aldus bedrijfsleider van de Fixet Evelien van der Veen. Zelf zou ze voor rode tape kiezen om iemand mee vast te plakken, vanwege Valentijnsdag. Van der Veen heeft de trilogie overigens nooit gelezen, en is niet van plan om naar de film te gaan. Maar ja, dat zegt iedereen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.