NLdoet bij Peuterspeelzaal De Minimolen Benningbroek

Benningbroek – Op zaterdag 21 maart sluit Berend Botje weer aan bij de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook bij Peuterspeelzaal Berend Botje locatie De Minimolen in Benningbroek doen we mee met NLdoet. Daarom zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen om de peuterspeelzaal nog mooier te maken voor de kinderen. Wilt u ons helpen én een gezellige en dankbare dag beleven? Meldt u zich dan snel aan via www.nldoet.nl of peuterspeelzaal@berendbotje.nl.

Vrijwilligers in de spotlights Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag aan de slag te gaan voor organisaties die niet zonder vrijwilligers kunnen. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn én hoe leuk vrijwilligerswerk is.

Dankbare inzet Op een aantal peuterspeelzalen van Berend Botje bieden wij leuke klussen aan waar iedereen als vrijwilliger aan mee kan helpen. Bij onze peuterspeelzaal in Benningbroek willen we een creatieve oplossing bedenken voor een goede en veilige afscheiding (hekwerk). Daarnaast willen we de buitenruimte weer eens grondig onderhouden. Allemaal klussen waar we normaal niet aan toekomen. NLdoet is een mooie gelegenheid om juist wat extra’s te doen, liefst met een groep enthousiaste vrijwilligers.

Doe mee! Lijkt het u leuk om ons te helpen? Meld u aan via www.nldoet.nl. Klik op het tabblad klussers en zoek op Benningbroek of postcode 1654 JX. U kunt ook mailen naar peuterspeelzaal@berendbotje.nl of intekenen op de lijst op locatie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.