17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 21:41
Medemblik Actueel.

20 jaar 'Korenfestival Medemblik' in het teken van 'The Battle of the Winners'

korenfestivalMedemblik – Wat 20 jaar geleden begon als een probeersel is uitgegroeid tot een vermaard korenfestival in Nederland. Uit heel Nederland komen de dames en heren om met hun koor hun beste stem voor te zetten. 

Om het 20-jarig bestaan te vieren heeft de organisatie bedacht dat er een ‘Battle of the Winners’ moet komen, alle 20 winnaars worden uitgenodigd om nogmaals op te treden voor het publiek dat altijd in grote getale komt opdagen voor dit evenement.   Op het moment van schrijven hebben zich al 14 koren aangemeld dus nog 6 te gaan.. 

Wie zal op zondag 31 mei 2015 de grote winnaar gaan worden? 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?