Schaakvereniging de Pionier – Schande!!

Abbekerk – O, schande! In mijn verslag van 31 januari 2015, heb ik een verkeerde uitslag opgegeven. Jouke van Groningen heeft op de 29e gewonnen van Klemens Schäffer !! Gelukkig hebben we oplettende lezers die dit soort fouten meteen corrigeren.

Op donderdag de 5e februari 2015, was een klein, maar select gezelschap aanwezig, die zich niets aantrokken van gevestigde reputaties. Ik heb de uitslagen nog eens goed nagelezen en wederom kunnen we Jouke van Groningen op het schild plaatsen, hij won van Dale Neijzing. Daarmee staat Jouke van nu op de 8e plek van de ranglijst en ik heb al van een paar mensen gehoord; volgende week toch niet tegen Jouke.

Uiteraard komen verrassingen niet alleen, de uitslag Klemens Schäffer – Theo Laan wijst daar op. Theo staat op 3 en Klemens op 5, zodat Theo zou moeten winnen. Daar stak Klemens een stokje voor en sleepte er een remise uit. Kees Haakman – Arnold Velthuis, Arnold heeft 10 partijen gewonnen en Kees 4, zodat het niet raar was dat Kees het hoofd in de schoot moest leggen.

Details omtrent punten, plaats op de ranglijst en wat dies meer zij, zie onze website www.depionier.eu. Voor gewone vragen een mailtje naar ondergetekende vhgroeneveld@quicknet.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.