Open dag bij De Speelhaven in Medemblik

De Speelhaven in Medemblik
De Speelhaven in Medemblik

Medemblik – Na 2 maanden klussen, verbouwen en inrichten zijn we heel trots op het resultaat. Binnen de Openbare basisschool De Meridiaan is er een mooi dagverblijf gekomen. Op dinsdag 3 februari hebben we een geslaagde open dag gehad bij het kinderdagverblijf De Speelhaven. Er zijn veel bezoekers geweest en iedereen was enthousiast over het ruime lichte lokaal, de frisse kleuren en de voorzieningen. Ook de kinderen die meekwamen vermaakten zich meteen.

Het was leuk om te zien hoe ze aan het spelen waren in de met zorg ingerichte ruimte. Donderdag 12 februari is er ook een open dag en daarvoor willen we iedereen van harte uitnodigen om te komen kijken.  We zijn open van 9:00 tot 18:00. Andere tijden op aanvraag: Ineke Buijsman- (0227) 201003 

Op 1 maart gaat De SpeelHaven open! Om onze opening extra feestelijk te maken, krijgt ieder kind wat voor 1 juni ingeschreven wordt, een jaarkaart voor FunFestijn cadeau! Voor aanmelding van uw kind(eren) kunt u contact opnemen met Ineke Buijsman- (0227) 201003

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.