17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 17:12
Medemblik Actueel.

Voorbeschouwing Oosthuizen 1 – Strandvogels 1

Een van de 9 treffers uit het eerste duel tussen Strandvogels en Oosthuizen.
Een van de 9 treffers uit het eerste duel tussen Strandvogels en Oosthuizen.

Onderdijk – Zondag 8 februari kan Strandvogels al weer de derde competitiewedstrijd van 2015 gaan spelen. Daarmee is het samen met FC Medemblik en RKEDO koploper. Er zijn zelfs drie ploegen die na de winterstop nog niet in actie kwamen. Dat geldt niet voor de komende tegenstander Oosthuizen, zij speelden op 25 januari tegen ALC. Of beter gezegd misschien met ALC, want het werd maar liefst 6-1. Het duel tegen Always Forward van vorige week werd afgelast.

Komende zondag gaat Strandvogels dus, als het goed is, op bezoek in Oosthuizen. En dat is een ploeg die dit seizoen behoorlijk meedraait, op dit moment staan de Kraaijen op de 5e plaats. Acht van de 14 wedstrijden werden gewonnen, tweemaal werd er gelijk gespeeld en logischerwijs dus 4 keer verloren. Dat gebeurde thuis tegen Always Forward en FC Medemblik en uit bij REKDO en KGB. Vooral die uitnederlagen waren opvallend. Niet zozeer dat er verloren werd, maar wel de uitslagen. In De Goorn werd het 4-0, in Bovenkarspel zelfs 6-0.

Ook het eerdere duel met Strandvogels eindigde doelpuntrijk, maar wel in het voordeel van Oosthuizen. In Onderdijk wonnen zij namelijk met 4-5. Een bizarre uitslag met een bizar scoreverloop. Na ruim tien minuten keek Strandvogels tegen een 0-2 achterstand aan, maar het trok voor rust de stand weer gelijk. Direct na rust kwam Strandvogels op voorsprong, maar gek genoeg ging de machine toen haperen. Zodanig dat Oosthuizen uitliep naar een 3-5 voorsprong. In blessuretijd bracht Bryan Broedersz met een welgemikte vrije trap de spanning terug, maar omdat hij even later uit kansrijke positie net overschoot, bleef het daarbij.

Strandvogels zit op dit moment in een flow met mooie overwinningen op FC Medemblik en KGB in de achterzak. Of die flow ook tegen Oosthuizen weer leidt tot punten, kunt u zelf bekijken op Sportcomplex De Watering. Let op, de wedstrijd begint om 14.30 uur!!!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?