Belangrijke veiligheidswaarschuwing Etos Dental Fopspeen

etos fopspeenRegionieuws – Uit tests is gebleken dat de Etos Dental Fopspeen 6+ mnd met ring de vereisten met betrekking tot het lostrekken van het speentje uit het schildje niet altijd doorstaat. Mocht het speentje van het schild van de fopspeen loskomen en in de mond van een baby blijven steken dan is het risico van verstikking aanwezig.

Omdat veiligheid voor Etos op de eerste plaats komt, heeft Etos daarom besloten de Etos Dental Fopspeen 6+ mnd met ring terug te roepen. Etos roept consumenten op om de Etos Dental Fopspeen 6+ mnd met ring niet meer te gebruiken maar terug te brengen of weg te gooien. U kunt de Etos Dental Fopspeen 6+ mnd met ring in een Etos winkel terugbrengen. U krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Voor informatie kunt u zich wenden tot de servicebalie in de winkel of de Etos Klantenservice 075 6594245

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.