16.6 C
Medemblik
9 juli 2020 14:14
Medemblik Actueel.

Ontslaggolf treft Noordhollands Dagblad

Mogelijk tot 80 ontslagen bij regionale kranten
Mogelijk tot 80 ontslagen bij regionale kranten

Regionieuws – Telegraaf Media Groep (TMG) gooit de organisatie van zijn regionale dag- en weekbladentak op de schop. Daardoor komen 35 voltijdsbanen te vervallen, bovenop de tachtig arbeidsplaatsen die vorig jaar al werden geschrapt. Dat maakte het mediabedrijf vrijdag bekend.

Nieuwe clusters

De reorganisatie betreft de regionale kranten Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander, en de weekbladen in diezelfde regio’s. De genoemde regionale dagbladen vormen de basis voor vier nieuwe regionale clusters, waarin ook de weekbladen worden opgenomen. De weekbladen van TMG in Amsterdam, Amstelveen en Almere gaan samen een vijfde cluster vormen.

Het vandaag aangekondigde plan wordt aan de ondernemingsraad en redactie raad van Holland Media Combinatie voorgelegd. De medewerkers van Holland Media Combinatie worden vandaag geïnformeerd.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?