Ihzar Elias en Fernando Cordas in GitaarSalon

Regionieuws – Speelde Beethoven gitaar? Ihzar en Fernando zullen een tipje van de sluier oplichten.Een programma rond Beethoven de muziekrevolutionair en Schubert de liedcomponist, die zijn inspiratie haalde uit zijn familie en vriendenkring: het leven zelf.

En twee muzikanten met een muzikale verwantschap: stijlkennis, diepgang en passie voor de gevarieerde en onconventionele muziek uit de romantiek. Het optreden vindt plaats op 21 februari om 20:00 uur. De toegangsprijs is 12 euro. Het adres is Westerstraat 217 in Enkhuizen. Reserveren via: www.gitaarsalon.nl

Ihzar Elias speelt Beethoven.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.