Medemblik Actueel.

Voetbal

Daan Plekker en Silas Glim trainen bij de AZ Voetbalschool

Silas Glim en plekker
Daan Plekker en Silas Glim in AZ-tenues, wie weet over een paar jaar werkelijkheid..(foto: FC Medemblik)

Medemblik – Silas Glim en Daan Plekker (beide van de E1) volgen sinds begin dit jaar trainingen bij de AZ voetbalschool. Deze vinden iedere zondag plaats bij De Zouaven. De talenten krijgen één extra training per week, buiten de reguliere training van FC Medemblik. Zo kunnen Silas en Daan zich meten met de beste leeftijdsgenoten uit de regio Westfriesland.

FC Medemblik partner van AZ

FC Medemblik is sinds 2010 een 2-sterren partner van AZ. Daar kunnen de trainers van FC Medemblik ook van profiteren. Zij zijn van harte welkom om de trainingen langs de lijn bij te wonen. Daar krijgen zij inzicht in de oefenvormen en trainingsmethodieken die AZ hanteert en worden zij geschoold door de aanwezige AZ-trainers.

De trainingen van de AZ-voetbalschool vinden iedere zondag plaats van 9.00 tot 10.30 bij vv De Zouaven in Grootebroek.

Reageren via facebook